De Houtstek

De Houtstek

zondag 10 september 2017

Hagen en haagjes

Op de Houtstek wordt nu er geen bezoek meer komt hard gewerkt. De hagen worden gesnoeid. Er moest een flink eind af deze keer, want ondanks regelmatig snoeien zijn ze in de loop der jaren behoorlijk hoog geworden. Een flinke klus, voor een deel moet het met de hand.
Intussen hebben we ook de buxus uit de rozentuin gehaald. De rozentuin krijgt een nieuw ontwerp, zonder buxus, want die doet het de laatste jaren niet zo goed meer. Er komen steeds vaker kale plekken in, die in de loop van de zomer wel weer aardig bijtrekken, maar toch... Eigenlijk komt het mij wel goed uit, want ik heb een enorme hekel aan het snoeien ervan.
De haag is een bijna een halve meter korter


Tijdelijke opslag voor de buxus, ze worden opgehaald en weer gebruikt.

Het ziet er wel een beetje droevig uit nu!

2 opmerkingen:

Anja zei

Wat een tuuinoppervlakte hebben jullie om in te richten en om te onderhouden. Wel prachtige foto's. Las ik nu goed dat jullie ook bezoekers toe lieten in jullie tuin. Dat is speciaal. Doen jullie het tuinonderhoud allemaal zelf of hebben jullie een bedrijf in tuinonderhoud in de arm genomen. Ps: Jullie kunststukken in de tuin maakt het helemaal af!

Thea zei

Ja, we ontvangen ook bezoek. Meestal op afspraak, maar ook op vaste open-tuindagen. Volgend jaar i.v.m. alle veranderingen pas weer in augustus. We doen het onderhoud inderdaad zelf.